Over EFM energie- & subsidiepartners

EFM energie- & subsidiepartners is een professioneel bureau dat zich richt op energie in de breedste zin van het woord. We werken met een ervaren team van consultants met ieder hun eigen expertise en met veel overlap. Hierdoor heeft EFM een unieke basis om uw zorg voor energie volledig uit handen te nemen.

Bij effectief energiemanagement spelen vele verschillende partijen een rol. Daarom werken wij nauw samen met een groot netwerk van specialisten in uiteenlopende vakgebieden. Zo kunnen wij direct contact leggen met de juiste personen bij leveranciers, subsidieverstrekkers, bedrijven, overheden, milieudiensten, etc.

Door het multidisciplinaire karakter van ons bureau, de vele jaren ervaring van onze consultants, de samenwerking met specialisten en door integratie van management en techniek zijn wij in staat te anticiperen op alle onderwerpen die met energieverbruik verbonden zijn.

EFM energie- & subsidiepartners kan u veel werk uit handen nemen. Ons doel is dat u volledig profiteert van onze expertise en alle mogelijkheden en middelen die wij u kunnen bieden. De meerwaarde van onze inspanningen drukt zich onder andere uit in efficiëntie, kostenreductie, duurzaamheid, kennis, inzicht, etc.

EFM kan uw organisatie daarbij op onderdelen ondersteunen tot het volledig ontzorgen als het gaat om de energieaspecten. De kosten hiervan worden over het algemeen grotendeels, zo niet volledig, teniet gedaan door efficiënter werken en het behalen van kostenbesparingen, terwijl u zich weer volledig kunt richten op uw kerntaken.